L’estiu a Viladrau

Per a nens i nenes de 4 a 14 anys

Des de 1959

PROPOSTES TEMÀTIQUES ESTIU 2019

7 dies d’activitats al vessant nord del Matagalls-Parc Natural del Montseny

Una setmana per fer d’atrevit naturalista, per gaudir i viure la natura amb bona companyia… per això cal conèixer els seus secrets i curiositats. Junts en descobrirem més d’una.

Perquè escollir un estiu a Santa Marta?

A Viladrau podreu gaudir d’indrets naturals, del Montseny-Reserva de la Biosfera. Passareu uns dies amb un entorn familiar, on tots ens coneixem i podem compartir experiències divertides, aprendre, fer nous amics i amigues i passar uns dies inoblidables. Els nens i nenes participen, decideixen i s’involucren en totes les activitats, tant les lúdiques com en les tasques del dia a dia

Per què creiem que cada petit moment de la nostra vida serveix per aprendre, descobrir i gaudir en col·lectivitat del que tenim al nostre entorn i com actuar per conservar-ho i conviure-hi!

Una setmana per descobrir qui i com viuen les persones, els animals i plantes del Parc; Els castanyers i la seva història, una ermita en custodia, els ratpenats que ens lliuren dels mosquits, la pastora i el seu ramat de xaies, els habitants de la bassa i el riu, rastres, cants d’ocells, aigua, fonts, paisatges i moltes coses més. Ens esperen vivències i experiències que recordarem sempre.


Torn 1

Del 30 de juny a 6 de juliol

Nombre de places disponibles: 0


285,00 €

 


Torn 2

Del 7 al 13 de juliol

Nombre de places disponibles: 0


285,00 €

 


Torn 3

Del 14 al 20 de juliol

Nombre de places disponibles: 0


285,00 €


 

viladraueducació.com
Dades identificatives